RSS Feed Twitter Facebook

Abone Ol!

7 Nisan 2010 Çarşamba

Web Sitelerinizi ve Blog Sayfalarınızı Stiqr ile Görsel Olarak Şenlendirin


Stiqr, tek satırlık bir kod parçasıyla  sitelerinize veya blog sayfalarınıza onun tasarımını ve kod yapısını bozmadan online ve görsel olarak resim, yazı, şekil ve widget eklemenizi sağlayan oldukça pratik ve etkili bir araç. Kesinlikle site kod yapısından bağımsız olarak ve sayfanın üzerinde ayrı bir katman olarak çalışıyor.
Yapmanız gereken tek şey web sitenizin kod sayfasında <head> etiketinin hemen üstüne aşağıdaki kodu ekleyiniz;

<*script language="javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.1/jquery.min.js"><*/script>
<*script language="javascript" src="http://www.stiqr.com/sticker/api"><*/script>
Not : " * "ları kaldırmayı unutmayın

Ardından değişiklikleri kaydedip ana sayfanızın üzerinde F5 tuşuna bakarak sayfayı Refresh ediniz. Sonra Shift + F2 tuş kombinasyonuna basınız. Açılan pencereye kayıt için mail adresinizi ve ardından bir şifre giriniz.

Onaylama işleminin ardından sayfanızın alt kısmında boylu boyuna beliren siyah panelden istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Web sitenize Stiqr ile resim eklemek istiyorsanız image menüsüne ve Free Images diyerek var olan resimleri sürüle-bırak tekniği ile sayfada istediğiniz yere getirip bırakınız. Son olarak ta yapmış olduğunuz değişiklikleri kaydetmek için alttaki panelde sağ alt tarafta yer alan "Save Changes" düğmesine basınız. Web sitenizi Stiqr editörü ile her düzenleme gereksinimi duyduğunuzda Shift + F2 tuş kombisyonunu kullanarak şifrenizi girmelisiniz.

Örnek Uygulama : 

Önceki hali


Sonraki Hali

0 yorum:


Yorum Gönder